Contact

Wij zijn bereikbaar

INTER-PSY is bereikbaar voor al uw vragen. U kunt telefonisch contact opnemen met een medewerker of een e-mail sturen.

Voordat u contact met ons opneemt,  kunt u de pagina veelgestelde vragen bekijken. Misschien staat het antwoord op uw vraag er tussen.  

Telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via  050 – 3643409.
Voor nood buiten deze tijden, bekijk: crisisinformatie.

U kunt ons ook een e-mail sturen via de beveiligde omgeving van Zivver. Via de Zivver-omgeving stuurt en ontvangt u veilig persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Als u een algemene vraag heeft kan dat via de knop “Klik hier om contact met ons op te nemen”. Bent u al bij ons in behandeling en wilt u contact opnemen met uw hulpverlener? Dat kan via de knop “Klik hier om contact met uw hulpverlener op te nemen.”

Hoofdlocatie

Verlengde Meeuwerderweg 5, 9723 ZM, Groningen

Contact

Op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via 050 – 3643409

Wachttijden

Gemiddelde wachttijd 15 weken (afhankelijk van locatie en diagnose)

CRISISINFORMATIE

Bel bij acute (medische) hulp de ambulance of politie (bellen 112). INTER-PSY heeft geen crisisdienst of opnameplekken. Patiënten die bij ons in zorg zijn kunnen in geval van crisis binnen kantooruren bellen naar het algemene telefoonnummer van INTER-PSY. Wij kunnen hen dan indien nodig begeleiden naar een crisisdienst. Ons telefoonnummer is 050 – 3643409

INTER-PSY is elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden (‘s avonds en in het weekend) kunt u contact opnemen met uw eigen huisarts.

Bij specifieke zaken rondom huiselijk geweld of kindermishandeling kunt u bellen met Veilig Thuis (0800 – 2000).

Bij gedachte aan zelfmoord kan contact worden opgenomen met de zelfmoordpreventie hulplijn via telefoonnummer 0800-0113. 

onze locaties

INTER-PSY heeft 9 locaties verspreid over Groningen en Friesland. Het kan zijn dat op de ene locatie een ander zorgaanbod beschikbaar is dan op een andere.  Medewerkers van INTER-PSY staan u graag te woord als u meer wilt weten over het zorgaanbod per locatie.

INTER-PSY Hoendiep

INTER-PSY Friesestraatweg

INTER-PSY Piet Fransenlaan

INTER-PSY Verlengde Meeuwerderweg

INTER-PSY Sappemeer

INTER-PSY Winschoten

INTER-PSY Oosterwolde

INTER-PSY Stadskanaal