Volwassenen

jij bent belangrijk

Soms heb je emoties of gedachten die een negatieve invloed hebben op je leven. Het is vaak niet gemakkelijk om hier goed over te praten. INTER-PSY is er voor jeugd en volwassenen met psychiatrische problematiek. INTER-PSY is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ).

aanmelden

Wanneer u bij INTER-PSY behandeld wilt worden, dan heeft u een verwijsbrief nodig. Deze kunt u krijgen van de huisarts of een medisch specialist.

wachttijden

Bekijk de pagina wachttijden voor een actueel overzicht. De wachttijden zijn vanaf de aanmelding bij tot aan de start van het eerste intakegesprek, waarop behandeling volgt.

kosten en vergoedingen

Kosten voor diagnostiek en behandeling komen (uitgezonderd van het eigen risico) voor rekening van uw zorgverzekeraar. Kosten voor begeleiding worden veelal gefinancierd door de betreffende gemeente.

onze locaties

INTER-PSY heeft 9 locaties verspreid over Groningen en Friesland. Het kan zijn dat op de ene locatie een ander zorgaanbod beschikbaar is dan op een andere.  Medewerkers van INTER-PSY staan u graag te woord als u meer wilt weten over het zorgaanbod per locatie.

INTER-PSY Hoendiep

INTER-PSY Friesestraatweg

INTER-PSY Piet Fransenlaan

INTER-PSY Verlengde Meeuwerderweg

INTER-PSY Sappemeer

INTER-PSY Winschoten

INTER-PSY Oosterwolde

INTER-PSY Stadskanaal